*110509-110515*

110509 måndag. Idag var vi in till stan, så att mamma och Lukas fick kolla upp sina förkylningar. Lukas har sin femte öroninflammation sedan lucia. Vi var förbi Mia med familj innan vi lämnade stan. Vi åt en glass i solskenet och jag, Lukas och Kalle sparkade boll och solade.

1105010 tisdag. Vilket härligt väder vi har haft idag och trevligt sällskap hela dagen. Först kom Åke, sen Maya med hennes mamma Michan och lekte och fikade i solskenet och till sist gjorde Mats med familj oss sällskap vid middagsbordet. Toppen dag! Vackert väder var det också.

110511 onsdag bar det av hemåt igen. Pappa kom och hämtade oss på Kallax. Mamma var mycket stolt över oss. Vi var så duktiga under hela resan och veckan som gått.

110513 fredag gjorde mamma ett ryck här hemma. Förkylningarna har ju satt sina spår under sista dagarna. Vi tog oss även ett litet äventyr och tog bussen till stan och hem igen. Det var roligt!

110514 lördag försökte mamma och pappa att få ordning på hemmet, efter renoveringen i vardagsrummet.

110515 söndag for vi med Malte, Märta och Anna till Max och åt, innan vi var och såg Mora Träsk, eller Vårat träsk som jag kallade det. Det var ganska kul, men vi kände ju inte igen alla låterna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0