*100107* Torsdag

I natt var jag busig och pigg och var vaken mellan kl 2.30-5. Mamma och pappa var inte lika pigga som mig. Kl 8.40 väckte mamma mig och så for vi till vårdcentralen, så att mamma kunde lämna ett prov. Efter det åkte vi vidare till dagis, där jag hade en toppen dag och lekte. Vi var inne hela dagen, då det var -32 grader idag. Då behöver vi inte gå ut.

När mamma kom för att hämta mig så hade jag ingen brådska. Jag lekte med bilarna och jag visade mamma på mattan hur man kör till dom olika ställena.
När vi satt i bilen så blev jag ledsen och sa: -Jia åka dagis. Det är väl ett toppenbetyg!

Hoppas att du har haft en lika bra dag som jag. Kram Elias

*091223-100101* Julen och nyår 2009

Julen 2009 firades i södern hos mommo och Poppo. Vi flög ner 23/12 och det var roligt, förutom att det tog tid att komma iväg från Kallax. Flygplanet fick duscha (isas av) och banan skulle sopas, innan vi kunde åka. Det var första gången som jag fick sitta på egen stol och det gick bra.
Pappa och jag försökte skynda på kaptenen genom att säga: -Full fart framåt! Starta motorerna! Mot Stockholm/Arlanda.
När vi landade så ville jag kliva av fort. Mamma förklarade att vi måste vänta på våran tur. Då sa jag: -Ja vill inte vänta min tur. Det var jättemånga omkring oss som skrattade åt mig.
Poppo hämtade oss på Arlanda. Jag somnade ganska fort i bilen, efter en dag med full fart. När vi kom fram till mommo så vaknade jag och sen ville jag inte somna om själv. Det slutade med att mamma gjorde sig klar för natten och sen gick vi och la oss tillsammans.

************

forts. följer............

RSS 2.0