*110121-110123* Moster Sandras bröllop

Fredag morgon, 110121, gjorde vi oss klara och for till flygplatsen. Äntligen fick jag leka i legobilen igen. Vi flög till Stockholm-Arlanda och åt lunch där innan vi tog bussen till Enköping. Där väntade poppo på oss. Vi fick åka bil med honom till Lindesberg. Vi var framme vid kl 16 vid lokalen där moster Sandra och Kristoffer skulle gifta sig. Vi hjälpte dom att göra klart inför bröllopet. Jag passade på att busa och Lukas övade på att skutta runt på rumpan i lokalen. Vid kl 21 åkte vi därifrån och for hem till moster Sandra och sov.
Blivande herr och fru

Lördag
morgon gjorde vi oss klara och for tillbaka till lokalen för att färdigställa det sista och invänta att bröllopet skulle börja. Jag och Lukas var med dom andra medans mamma fotade Sandra och Offe. Sen var det dags för det vi alla hade väntat på......bröllopet! Vi satte oss ner för att bevittna vigseln. Det var en vacker och kort cermoni, vilket passade mig bra, för då behövde jag inte sitta still så länge. Efter vigseln var det mingel. Jag passade på att leka och bekanta mig lite med dom andra barnen. Sen var det dags för mat. Jag fick sitta bredvid pappa och Lukas satt bredvid mamma. Jag däremot hade inte tid att sitta still, utan gick till mamma istället och avslutade middagen.
Kvällen fortsatte med tårta, dans, lekrummet m.m. Jag dansade med en flicka på kvällen. Jag kämpade med att hålla mig vaken till kl 22 då batteriet tog slut. Jag kröp upp i en soffa och somnade. Mamma, Lukas, jag, mommo och poppo for hem och sov. Pappa höll i sin tradition och stängde stället.


Söndag
morgon packade vi ihop och for tillbaka till lokalen, för att hjälpa till att städa och plocka undan. Vid kl 16 var vi klara. Då for vi till Enköping, hem till mommo och poppo. Det blev en ganska tidig kväll, för vi var alla trötta efter en trevlig helg, full av fart.

Kram Elias


*110117-110120* (Gr)iskanan bl a

110117, mån -8 grader
Idag packade vi väskan och for till Stadsparken med Malte, Märta och Anna. Vi tog på oss hjälmarna och fick åka (gr)iskanan. Årets isdjur var just en gris med sina kultingar. Vi hade kul och åkte flera gånger. Sen gick vi en stund till lekparken och lekte på sjörövarskeppet. Efter allt lek blir man hungrig. Vi for till Max och åt mat. En trevlig dag med grannarna. Tack!

Efter maten for mamma, jag och Lukas till polisstationen och hämtade mammas pass.
På em kom pappa hem, så att mamma kunde åka och jobba. Jag lekte och hade kul.


110118, tisdag
Idag var det dagisdags. Mamma och Lukas passade på att packa inför helgen under tiden. När dom kom och hämtade mig så tog Lukas sina första 4-5 steg på dagis. Efter dagis tog vi oss en promenad till biblioteket, för att "köpa" lite nya böcker. Halvan och Castor är stora favoriter just nu. Tyvärr så jobbar pappa mycket just nu. Hoppas att det lugnar ner sig lite, så att vi hinner leka istället om kvällarna.
Ikväll stod mamma i köket hela em och bara varvade med vem hon skulle göra mat/mellis åt.

Kram Elias

*110110* Lukas 10 månader

Text och bild kommer.......vid tillfälle!

*110110-110116*

110110, mån
Sista dagen på julledigheten. På fm var vi inne och lekte, men på em tog vi oss ut i snön. Mamma tyckte att det kändes kyligt. När vi gick ut var det -13 och när vi kom in var det -20. Kylan håller i sig med andra ord.


110111-110113, tis-tors
Äntligen dags för dagis och att få leka med mina kompisar igen efter den långa julledigheten. Efter dagis dansade vi ut julen hemma.

110116, sön
Pappa jobbade hela helgen. Vi var hemma och dammsög, bakade och lekte. På kvällen var det pappa som läste saga för mig. Jag hade lite svårt att komma till ro, så pappa började att läsa sagan. Pappa frågade mig: -Vad har husets tak för färg? -Orange, svarade jag utan att se boken (för jag lekte ju). Det stämde. Pappa som trodde att han kunde locka mig till sängen, för att ta reda på takets färg. Tur att jag hade koll på sagan.

Kram Elias


RSS 2.0