*Oktober 2011*

Oktober har varit en månad med mycket jobb och långa dagar på dagis. Det går mycket bättre för Lukas nu och han går själv in på gården, istället för att mamma ska behöva bära in honom.

I början av månaden så provade vi att introducera mjölkprotein på Lukas. Det räckte med Lätta på smörgåsen i tre dagar, för att han mage skulle haverera.

Den 13:e okt fick Elias ta med sig Victor hem efter dagis. Dom busade och hade jätteroligt i flera timmar. Victor är en stor favorit just nu, även om Oscar, William, Melker och Linus fortfarande tillhör järngänget.

Den 16:e okt passade vi på att städa ur sommaren ur husvagnen och innan kvällen var över så stod den på plats i Storklinten.

Den 22:a var jag och Elias på loppisen. Under tiden dalade dom första snöflingorna från himlen. Några minuter senare så frågade Elias mig om vi kunde åka till stranden och bada imorgon. Jag skulle inte tro det.

På kvällen satt pappa och Elias och tittade på hockeyn på tvn. -Heja Luleå!
Pappa frågade: -Vilka möter Luleå idag?
Elias svarar glatt och stolt: -Hönsgården! (Djurgården)

Den 24:e okt var vi till Oscar och hälsade på efter dagis. William och Alex kom också. Det märktes att det var fem busiga killar i huset. Den trevliga eftermiddagen avslutades med lite film och isglass.

Den 28:e okt var jag och Elias på 4-årskoll, vilket han tyckte var jättekul. Han älskar utmaningar och nya uppgifter. Här fick han bygga med klossar, rita, räkna, skriva m.m. Efteråt köpte vi halloween bakelser, som vi fikade på kvällen.
Sent på kvällen vaknade mamma av en allergisk reaktion och fick åka in på akuten, för att få medicin. En obehaglig upplevelse, som slutade bra.

Den 30:e okt vaknade Lukas tidigt. Klockan var 6.15. Innebandymatchen var i full gång, legokriget upplockat, diskmaskinen urplockad och Lukas hade hunnit med en isglass dessutom. Livet som småbarnsförälder.....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0