Buzzador - Lovefilm.se

Jag har fått prova en månad gratis på Lovefilm.se. Erbjudandet var 4 fria filmer under en månad. Jag fick registrera mig, göra en filmlista och efter bara någon dag så kom dom första 2 filmerna i brevlådan. Vi skickade tillbaka filmerna på en onsdag och på fredagen kom 2 nya filmer från våran filmlista. Filmerna retuneras lätt i ett förtryckt och förbetalt kuvert, som kommer med dina filmer.

Är du också nyfiken på att prova detta erbjudande så kan du använda presentkoden: FILM09.
Erbjudandet gäller t.o.m. 101031. Introduktionserbjudandet gäller under 1 månad. Därefter betalar du ord. pris 99kr/mån för 4 filmer/månad. Erbjudandet gäller endast hushåll som inte tagit del av ett introduktionserbjudande tidigare och du ska ha fyllt 18 år. Kom ihåg att avbeställa ditt medlemskap innan provmånaden går ut, om du inte vill fortsätta med medlemskapet.

Trevlig filmkväll önskar tusse74

Som Buzzador får du erbjudanden om kampanjer. Om du vill delta och kommer med i kampanjen ska du: - Själv prova den vara eller tjänst som kampanjen gäller - Sprida budskapet om produkten/tjänsten genom berätta för dina vänner och diskutera med dem dvs. Buzza. - Återrapportera genom Blixtrapporter efter alla dina Buzzningar. - Göra slutrapporten. Prova du med på buzzador.com. Ange gärna tusse74 som kontakt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0