*101011-101015* Måndag-fredag

101011, måndag
Idag tog jag sovmorgon och mamma lät mig sova, för jag har börjat att hosta igen. Jag lekte med min Flexi trax bana hela dagen och Lukas tittade på. Han har börjat att sträcka sig efter saker och är nära att ställa sig på knä, men än så länge orkar han inte hålla emot, utan tittar över på näsa och blir jätteledsen.


Nu har det varit några tjorvande kvällar och läggning för min del. Jag vill inte gå och sova. Jag sov på madrassen ikväll med.

101012, tisdag
Idag var det dagis för min del. Vi åt frukost och kl 8.20 började vi göra oss klara för att åka dit (jag börjar ju kl 8.30). Sen började tjorvet. Strumporna kliade, det var fel byxor, jag ville inte ha täckbyxor och jacka trots att mamma förklarade att det var kallt ute, jag ville inte ha den mössan, ytterkläderna kändes trånga osv. Kl 9.40 var jag på dagis. Vilken tur att mamma inte hade jobb som väntade på henne.

Mamma for till Anna och Siri och pustade ut, efter en tuff morgon. Dom tog sig en promenad och laddade batteriet i det vackra kalla höstvädret.

101013, onsdag
När vi vaknade var det -1 grad ute. Idag gick det bättre att komma iväg till dagis.

På kvällen gick mamma och pappa igenom nattningsrutinerna med mig och då gick det bättre att somna snabbare. Läsa saga, släcka lampan, lägga huvudet på kudden, säga godnatt och blunda.

101014, torsdag
När jag vaknade så visade mamma mig vad som hade hänt ute. -SNÖÖÖ, då kan vi åka till solen! skrek jag glatt. Det kanske inte var det svar som mamma hade tänkt sig. Hehehe!

Idag var jag i tid på dagis, för mamma skulle till tandläkaren. Vi fick köra försiktigt, då det var halt på vägarna och endast sommardäck.

Lukas fick vara med Anna i väntrummet, medans mamma var och undersökte tänderna. Det gick bra, även om han var lite fundersam och kollade in henne lite extra ibland.

Efter tandläkaren var det dags för bvc igen, för att kolla upp provsvaren och Lukas vikt. Dagens vikt var 8115 gram, han hade ökat 100 gram på en vecka, så barnmorskan var nöjd. Provsvaren sa att han inte är allergisk mot gluten och är inom gränserna för mjölk och ägg.

På em kom farmor och farfar förbi en sväng och hälsade på.


101015, fredag
Idag klädde vi på oss och gick ut och lekte ute och plockade ihop i sandlådan bl a. Sen lekte jag själv med legot inne resten av dagen medans mamma städade skafferiet.


Jag hade ju längtat efter pappa hela dagen, för när han kom hem så kunde vi ha fredagsmys i soffan.


Kram Elias


Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh vad härligt med snö! Hoppas det blir en torr och fin vinter med MASSOR av snö åt er (och oss här nere).



Hälsa mamma och pappa.

2010-11-06 @ 21:04:59
Postat av: Snyggve

Det ska jag göra, när jag kommer på vem du är! ;-)

2010-11-07 @ 18:04:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0