*100521-100523* Bodens camping

Den här helgen bar det av till Bodens camping. Det varma sommarvädret har avtagit, men det är fortfarande skönt i luften. På fredagen stannade vi till hos faster Indla först. Vi skulle lämna av lite saker till dom. Sen åkte vi och parkerade husvagnen och fortsatte upp på stan, för att äta. Vi gick på pizzarestaurang. Jag hade myror i byxorna och hade svårt att sitta still. Flera gånger så sprang jag ut från restaurangen. Det var bra att det var en gågata utanför. Mamma och pappa förklarade att man får inte springa iväg så där. Hm, jag får väl öva på det med.

På campingen fanns en fin lekplats och en stor studsmatta, som låg alldeles utanför våran husvagn. Jag kunde gå dit själv och leka, medans mamma och pappa kunde titta på mig på avstånd. Det kom ett gäng med stora barn (tonåringar) till studsmattan. Dom var jättesnälla med mig och lät mig vara med dom och hoppa. Jag föredrog att vara med dom stora tjejerna. Dom var snälla och gungade mig. När jag satt bredvid tjejerna på räcket så la jag min hand på ena tjejens lår. Det ska börjas i tid.


Jag passade även på att öva på att cykla på campingen. Jag har inte riktigt fått kläm på hur man gör när man trampar. Det svåra är när tramporna är högst upp och ner. Jag får passa på att öva massor i sommar.


Jag fick en ny stor lastbil i helgen, som jag kunde springa runt med på campingen. Det var ju så lite husvagnar där, så pappa kunde lungt sitta och titta på mig när jag sprang runt på vägarna.


På söndagen åkte vi hem lite tidigare, för mamma skulle packa åt oss. Vi ska ju åka till mommo och poppo och hälsa på ett tag!

Kram Elias

P.S. 

*100523*
Natten till söndag var förresten en historisk natt: Första natten sen jag föddes, som jag sov en hel natt och dessutom i min egen säng. *jublar* Det första jag sa när jag vaknade var: -Jag vill inte sova nå mer! Mamma och pappa kunde inte säga så mycket, för klockan var ju ändå nästan sju!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0